Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14680 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 14680 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 25 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als feedback zou ik zeggen doe zo verder maar kijk jullie bedden(hangmatten) een goed na. De huisjes zijn zo luxe met stoomcabine en jacuzzi en alles er op en eraan. Dan is het echt zonde als je in zo een uitgeleefd bed terecht komt.
8
Naam: Anneke Swikker-Ensing
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park ,goede ligging ,voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Ramon Vos
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een goede ervaring en een aanrader voor andere personen
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden een huisje geboekt met stoomcabine, want dat stond bij de beschrijving van de accommodatie. Toen wij alles hadden uitgeladen en het huisje gingen bekijken, bleek deze niet aanwezig te zijn. Dat was wel erg jammer.
8
Naam: André Snepvangers
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, mooie bungalows gelegen in het bos
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park waar we ecgt nog een keer terug komen! Tip: wij arriveerden in het donker, de wegwijsbordjes waren bijna niet te lezen. Wellicht is het handig om hier verlichting bij te zetten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig park . Paar puntjes wat tegen zat. Oplader elektrische auto werkte niet ( opgelost na zelf bellen met bedrijf van de paal ) En de Chromecast liep paar keer vast .en wifi viel weg Voor de rest geweldige paar dagen gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben erg genoten van ons weekend weg en dat is dankzij het heerlijke huisje. Wat was het fijn schoon en fris!
9
Naam: L. Jansen
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De sfeer is de huisjes is prima. Wel wat verouderde aangezicht. Heel fijn dat er in 612 etc een badkamer aan de kamer zit
7
Naam: N Peek
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuke huisjes mooie omgeving, Douche beneden stinkt overal arbeids migranten aan het bier en huisje niet schoon,veel geluidsoverlast door de open trap Goede bedden!
10
Naam: Elza van der Heiden
Datum: 22 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park met bereidwillende medewerkers. Wij hebben helaas een nacht last gehad van onze buren die met veel kabaal s nachts met een groep buiten zat. De volgende ochtend hebben we hierover geklaagd bij de receptie en vrijwel meteen stond er een beveiliger bij ons aan de deur en was er ook door hem al werk van gemaakt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Midweek geweest met gezin van ma tot vr. Erg tevreden over het huisje. Nr 415. Jammer voor ons dat we niet van het indoor gebruik konden maken speeltuin/bowlen en andere speeltoestellen. 1 vervelend iets was wel de stroom uitval in de nacht van woe op do. 2x moeten bellen of we weer spanning konden krijgen. Stoom viel meerdere keren weg Hadden een druk nachtje met 2 kleine kinderen. We zagen dat op het park de huisje een op fris beurt kregen goed bezig van de katjeskelder Wij waren tevreden vakantie gangers Roompot! Vr gr fam vd Plas Katwijk aan Zee
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een prima verblijf gehad en willen best nog wel een keer terugkomen. Jammer dat de stoomdouche defect was. Daar had ik me op verheugd. Ter plekke de Technische Dienst gebeld. Toen bleek dat de stoomdouche helemaal niet was aangesloten vanwege een defect. Jammer dat het huisje dan wel verhuurd wordt als dat van tevoren bekend is.
10
Naam: Fenko van Zoest
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
medewerkers hebben zeer goede kontaktuele eigenschappen en bij de horeca (snackbar) kregen wij bij onze meeneembestelling een briefje - Made with Love - !!! Zeer gewaardeerd. Jullie staan in de top 10 hoorden wij met het nieuwe lied : BRABANTSE NACHTEN ZIJN KORT!
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: J.P.R. de Ronde
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nr. 270 is een mooie woning, maar de inrichting gedateerd en matig tot slecht. Het fineer van de tv-tafel, een plint bij de trap en een stopcontact hangen los, de keukenkraan gaat moeilijk open en dicht, kastdeurtjes hangen scheef en de handdoekradiator in de douche is verroest. Het fineer, de plint, het stopcontact en de keukenkraan worden wel snel gemaakt (!), maar bijv. dat losse fineer ziet er zo armoedig uit als je de woning binnenkomt en vind ik geen blijk van juiste benadering van ons als gasten geven.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park en speeltuintjes. Goede prijs en een prima huis!
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was heerlijk rustig. Het enige wat we overdag hoorde waren de vogeltjes.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf. Wel stroomonderhoud gehad. Daarna geen warm water. Moest jezelf achteraan wat de reden kon zijn.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke midweek gehad, maar door onderhoud 2 keer enkele uren geen stroom en water en de winkel was hierdoor ook gesloten. Dit alles zonder dat wijj hiervan op de hoogte gebracht waren. Daarom is het cijfer lager. Wel positief in deze coronatijd, uitstekende maaltijdbezoring aan huis.
9
Naam: Albertus Delil
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks het carona virus was het verblijf voor ons vieren prettig en het parkeren vlak bij de woning ( no. 457 ) was voor ons een uitkomst i.v.m. handicap van een van ons en ook een slaapkamer op de begane grond was een uitkomst. Er was afgelopen woensdag een min puntje het onderhoud aan het stroom en waternet en daarna s avonds algehele stroomstoring wat tot diep in de nacht geduurd heeft. Wij hebben ook gebruik gemaakt van het cafetaria en de door ons bestelde producten waren van goede kwaliteit. En nu maar uitkijken naar een volgende aanbieding op een van de parken voor ons A.O.W.ers.
9
Naam: Merel Berg - Forman
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alles is er, van wat we te wensen hebben
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden het jammer dat de bowlingbaan niet beschikbaar was. Ook vonden we het vervelend dat de stroom enkele keren uit was gevallen.
7
Naam: Jeanne Meiresonne
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was voldoende.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk even er tussen uit. Jammer dat faciliteiten gesloten waren. Maar was wat eten betreft goed opgelost door de bezorging, echt een plus punt. Mag wat ons betreft blijven
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hadden eten gehaald bij de snackbar en in het huisje aangekomen zagen we op het doosje met een broodje hamburger staan eet smakelijk een tekening van een kat erbij en .. liefs,horeca de katjeskelder.. prachtig vond ik dat!!
9
Naam: A. van Buuren
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Wendy
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De vele speeltuintjes zijn geweldig voor kinderen, en de directe toegang tot het bos vlakbij het huisje was een pluspunt. Tafel in het huisje is te klein voor als je met meer dan 4 personen bent, en de stoelen/bank zijn erg oncomfortabel.
Toon meer reviews